2021 En Güzel Havlu Kenarı Modelleri

Kadınlar doğaları gereği yaşadıkları çevreyi değiştirmek ve güzelleştirmek eğilimindeler. Evdeki büyük değişikliklerden en ufak ayrıntılara kadar onların ellerinin değmediği yer yok. En basitinden banyoda sürekli kullandığımız havluları süslemekte neredeyse eski bir gelenek. Havlu kenarlarını çeşitli desenler ve motiflerle süsleyerek çok şık havlulara sahip olabiliyoruz. İğne oyası havlu kenarı olarak çoğunlukla karşımıza çıksada daha farklı tekniklerle de görmemiz mümkün bu örnekleri. Yeni havlu kenarları yaratmak için artık yapı marketlerde hazır 2021 havlu kenarı modelleri satılmakta.

Sadece kendi evimiz için değil yeni ev hediyesi olarakta hediyelik havlu sıkça tercih edilmektedir. Özellikle yeni evlenen çiftler için verilen hediyelerin arasında görebiliriz. Sadece iğne oyası ile yapılmaması ve artık bu tarz hazır parçaların da satılmasıyla farklı havlu kenarı tercihleride artmakta. Değişik havlu kenarları toplayan hanımlar en güzel havlu kenarları kimde diye aralarında küçük tatlı çekişmeler yaşamaktalar.

İnternette gezinirken örneğin Bursa Havlusu modellerine bakarken bir çok ortamda bu tarz süslemelerin kullanıldığını görebilirsiniz. Mutfak havlu kenarı şeklinde bir arama yaparsanız yüzlerce farklı havlu kenar örnekleri ile karşılaşabilirsiniz. Geçen seneye oranla havlu kenar örnekleri 2021 yılında oldukça arttı.

Gelinlik çağdaki kızlarımızın ve ev hanımlarının bu kadar değer verdiği havlu kenarları yavaş yavaş fabrikasyona dönsede yine de bu geleneğin devam ettiğini görmek güzel. Bunca yılın birikimi olarak güzel havlu kenarı motifleri bulmak artık eskisi kadar zor değil. İnternet gibi bir bilgi sağlayıcı sayesinde binlerce farklı motife saniyeler içerisinde ulaşabiliyoruz. Üstelik youtube kanallarında bu iğne oyalarıyla yapılan havlu kenarları için dersler bile bulmak mümkün. Bu sayede evinize ve hayallerinizdeki uygun havlu kenarları yaratabilirsiniz. Bunları ister evinizin istediğiniz bölümüne isterseniz hediye etmek maksadıyla kullanabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here